En tandlægeklinik i Syd-spanien, Malaga-provinsen

norsk tannlegeklinikk svensk tandläkarklinik dansk tandlægeklinik clinica dental clinic

Malaga, Costa del Sol

Benalmadena Torremolinos Malaga

På internettet ved man jo aldrig, hvor læseren befinder sig, så vi tager de store træk først og siden detaljerne. Du kan finde os i centrum af Fuengirola, en kommune midt på den spanske solkyst, Costa del Sol. Andre kommuner, som ligger i nærheden af vores tandklinik, er Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Mijas og Marbella.  På kortet ved siden af kan du se, hvor i Spanien vi befinder os.

Torremolinos Benalmadena Malaga

Edificio Tres Coronas

Hvis du kommer i kørestol er det nemmest at komme ind ad indgangen til Edificio Tres Coronas, som ligger ud til Avenida Clemente Diaz Ruiz. Der er der ingen dørtærskel.

Sådan finder du os:

Clínica Dental Noruega ligger i gadeplan i Edificio Tres Coronas i centrum af Fuengirola.

Den nemmeste måde at forklare, hvor vi ligger, er at tage togstationen (RENFE) i Fuengirola som udgangspunkt. Forestil dig, at du kommer op fra stationen og står og ser mod rundkørslen med obelisken i midten. Tværs ovre på den anden side af rundkørslen har du Mercacentro . Hvis du går lige igennem Mercacentro og ud på bagsiden, ser du indgangen til Edificio Tres Coronas. Gå ind gennem porten, så finder du os på højre side. Vi befinder os lige under den Svenske Kirke.

Jessica Aguirre mijas spania españa spain spanien

Klik her for Google maps beskrivelse!

clinica dental clinic tannlegeklinikk tandlægeklinik tandläkarklinik