En tandläkarklinik i Södra Spanien, Provincia de Malaga

norsk tannlegeklinikk svensk tandläkarklinik dansk tandlægeklinik clinica dental clinic

Malaga, Costa del Sol

Benalmadena Torremolinos Malaga

På internet vet man ju aldrig var läsaren befinner sig, så vi tar de stora dragen först och sedan detaljerna. Vi finns i centrum av Fuengirola en komun mitt på spanska Solkusten, Costa del Sol. Andra komuner som ligger i närheten av vår tandläkarklinik är Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Mijas och Marbella. På kartan intill kan du se var i Spanien vi befinner oss.

Torremolinos Benalmadena Malaga

Edificio Tres Coronas

Om du kommer i rullstol är det oftast enklast att komma in från den andra entré grinden till Edificio Tres Coronas. Den ligger längs Avenida Clemente Diaz Ruiz. Den entrén har ingen klack vid grinden. Vi kommer givetvis gärna ut och hjälper dig om det behövs.

Hur du hittar oss:

Clínica Dental Noruega, ligger på bottenplan av Edificio Tres Coronas i centrum av Fuengirola.

Enklaste sättet att beskriva var vi finns, är att ha tågstationen (RENFE) i Fuengirola som utgångspunkt. Antag att du kommer upp från stationen och står och tittar mot rondellen med obelisken i mitten. Diagonalt över på andra sidan rondellen har du Mercacentro (saluhallen). Om du går tvärs igenom Mercacentro och ut på baksidan, så ser du ingången till Edificio Tres Coronas. Gå in genom grinden och så har du oss på höger sida. Vi finns alltså precis under Svenska Kyrkan.

Jessica Aguirre mijas spania españa spain spanien

Klicka här för google maps beskrivning!

clinica dental clinic tannlegeklinikk tandlægeklinik tandläkarklinik