En tannlegeklinikk i Sør-Spania, Malaga-provinsen.

norsk tannlegeklinikk svensk tandläkarklinik dansk tandlęgeklinik clinica dental clinic

Malaga, Costa del Sol

Benalmadena Torremolinos Malaga

På internett vet man jo aldri hvor leseren befinner seg, så vi tar de store trekkene først og deretter detaljene. Vi ligger i sentrum av Fuengirola, en kommune midt på den spanske solkysten, Costa del Sol. Andre kommuner som ligger i nærheten av tannklinikken vår er Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Mijas og Marbella. På kartet ved siden av kan du se hvor i Spania vi befinner oss.

Torremolinos Benalmadena Malaga

Edificio Tres Coronas

Om du kommer i rullestol er det oftest enklest å komme inn fra den andre inngangsporten til Edificio Tres Coronas. Den ligger langs Avenida Clemente Diaz Ruiz (du skal bare runde Solbank fra hvor vi var i overstående beskrivelse). Den inngangsporten har ingen trapp, men vi kommer selvfølgelig gjerne ut og hjelper deg om det behøves.

Hvordan du finner oss:

Clķnica Dental Noruega ligger på gateplan av Edificio Tres Coronas i sentrum av Fuengirola

Den enkleste måten å beskrive hvor vi befinner oss, er å ha togstasjonen (RENFE) i Fuengirola som utgangspunkt. Anta at du kommer opp fra stasjonen og står og ser mot rundkjøringen med obelisken i midten. Diagonalt over på andre siden av rundkjøringen har du Mercacentro . Om du går tvers igjennom Mercacentro og ut på baksiden, så ser du inngangen til Edificio Tres Coronas. Gå in gjennom porten, så finner du oss på høyre side.Vi befinner oss rett under Svenska Kyrkan.

Jessica Aguirre mijas spania espańa spain spanien

Klikk her for Google maps beskrivelse!

clinica dental clinic tannlegeklinikk tandlęgeklinik tandläkarklinik