Ota yhteyttä:

Jos haluat suomalaista hammashoitoa Espanjan Aurinkorannikolla, Costa de Solilla, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Suurin osa asiakkaistamme asuu Málagan, Torremolinoksen, Benalmádenan, Fuengirolan, Mijaksen ja Marbellan alueella, mutta meillä käy myös paljon turisteja.

Täyttäkää alla oleva kaavake, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Tähdellä * merkityt pakko täyttää
Välttääksemme roskapostia olkaa ystävällisiä ja vastatkaa alla olevaan kysymykseen
* Kuinka paljon on 10 plus 15?  
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Espanjan tietosuojalain, ”Ley Orgánica 15/1999 de 13 de Diciembre, sobre Protección de Datos de Carácter Personal “ mukaisesti imoitamme teille, että teidän henkilötietoja käsitellään ja säilytetään Clinica Dental Noruega S.L.U.:n potilasrekisterissä, jotta saatte haluamaanne hammashoitoa.Hyväksymällä tietosuojakäytännön annatte meille luvan käyttää ja säilyttää henkilötietojanne, jotta voimme tarjota teille asianmukaista hammashoitoa ja tarvittaessa ottaa teihin yhteyttä hammashoitoonne liittyen. Teillä on oikeus pyytää kopio henkilötiedoistanne. Lisäksi teillä on oikeus vaatia meitä korjaamaan tai poistamaan virheelliset tiedot lähettämällä kirjallinen pyyntö Clinica Dental Noruega S.L.U., Avda. Clemente Diaz Ruiz 4, 29640 Fuengirola.


Soittakaa tai tulkaa käymään:

Jessica, Elsa tai Sofia vastaa puhelimeen kun soitatte. Valitettavasti he eivät puhu suomea, mutta he puhuvat ruotsia, espanjaa ja englantia. Jos lähetätte meille viestiä, niin voitte tehdä sen suomeksi, koska suomalainen hammaslääkäri Päivi vastaa teille suomeksi.
Puhelinnumeromme on: +34 952 47 68 80

Tannbehandling cuidado tratamiento dental care treatment tandvård tandbehandling Benalmadena Torremolinos Malaga

Vasemmalta lähtien: Sofia, Elsa ja Jessica


Jos olet käymässä Fuengirolassa, niin olet tervetullut tutustumaan vastaanottoomme. Osoitteemme on:

Clinica Dental Noruega
Avenida Clemente Diaz Ruiz, 4
Tres Coronas rakennus- pohjakerros
29640 Fuengirola
Espanja