Kontakt os for tandpleje:

Hvis du vil have svensk tandpleje på den spanske solkyst, Costa del Sol, er du altid velkommen til at kontakte os. Størstedelen af vores patienter bor i kommunerne Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas eller Marbella, men vi har også mange turister, som tager til tandlægen, når de er på besøg på kysten.

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.
For at undgå spam beder vi dig besvare nedenstående spørgsmål:
* Hvad giver 10 plus 15?  
Acepto la cláusula de consentimiento para el tratamiento de datos personales.

Todos los datos facilitados por usted a través de este formulario serán tratados con estricta confidencialidad. En virtud de la Ley Orgánica15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que todos los datos que usted nos facilita serán incluidos en un fichero titularidad de Clínica Dental Noruega S.L. para su tratamiento con la finalidad de Prestarle servicios y para mantenerle informado de las novedades relacionadas con la compañía. Usted podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose por escrito a Clínica Dental Noruega S.L, Avda. Clemente Díaz Ruiz 4, 29640 Fuengirola.


Ring eller kom ind til os:

Det er Jessica, Elsa og Sofia som tager telefonen hvis du ringer. Telefonnummeret er: +34 952 47 68 80

Tannbehandling cuidado tratamiento dental care treatment tandvård tandbehandling Benalmadena Torremolinos Malaga

Fra venstre: Sofia, Elsa og Jessica


Er du i Fuengirola, kan du naturligvis også kigge ind, hvis du skulle være i nærheden. Vores adresse er:

Clinica Dental Noruega
Avenida Clemente Diaz Ruiz, 4
Edifico Tres Coronas
29640 Fuengirola
Spanien

Teksten til venstre på spansk er vi forpligtede til at have på denne side. Kort fortalt står der, at vi har et dataregister, hvor vi indsamler de oplysninger, som du angiver i formularen til venstre. Disse data er fortrolige, og vi opbevarer dem i overensstemmelse med de gældende regler for dataindsamling. Du har ret til at anmode om denne information, hvis du ønsker det.