Kontakta oss för tandvård:

Om du vill ha svensk tandvård på spanska solkusten, Costa del Sol, är du alltid välkommen att kontakta oss. Merparten av våra patienter bor i komunerna Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas eller Marbella, men vi har också många turister som passar på att gå till tandläkaren när de är på besök på kusten.

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig så fort vi kan.

Ruta markerad med * måste fyllas i.
För att undvika spam, var vänlig svara på nedanstående fråga
* Vad blir 10 plus 15?  
Acepto la cláusula de consentimiento para el tratamiento de datos personales.

Todos los datos facilitados por usted a través de este formulario serán tratados con estricta confidencialidad. En virtud de la Ley Orgánica15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que todos los datos que usted nos facilita serán incluidos en un fichero titularidad de Clínica Dental Noruega S.L. para su tratamiento con la finalidad de Prestarle servicios y para mantenerle informado de las novedades relacionadas con la compañía. Usted podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose por escrito a Clínica Dental Noruega S.L, Avda. Clemente Díaz Ruiz 4, 29640 Fuengirola.


Ring eller kom in till oss:

Det är Jessic, Elsa eller Sofia som svarar i telefon om du ringer. Telefonnummret är: +34 952 47 68 80

Tannbehandling cuidado tratamiento dental care treatment tandvård tandbehandling Benalmadena Torremolinos Malaga

Från vänster: Sofia, Elsa och Jessica


Finns du på plats i Fuengirola kan du givetvis också titta in när du har vägarna förbi. Vår adress är:

Clinica Dental Noruega
Avenida Clemente Diaz Ruiz, 4
Edifico Tres Coronas - Bottenplan
29640 Fuengirola
Spanien

Texten till vänster på spanska är vi skyldig att ha på denna sidan. I korthet står det att vi har ett dataregister där vi samlar in de uppgifter som du anger genom att fylla i formuläret till vänster. Dessa data är konfidentiella och vi lagrar dem enligt gällande regler för datainsamling. Du har rätt att begära ut denna information om du så önskar.