Kontakt oss for tannbehandling:

Om du vil ha skandinavisk tannbehandling på den spanske solkysten, Costa del Sol, er du alltid velkommen til å kontakte oss. De fleste av våre pasienter bor i kommunene Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas og Marbella, men vi har også mange turister som benytter anledningen til å gå til tannlegen når de besøker kysten.

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så fort som mulig.

Bokser markert med * må fylles ut.
For å unngå spam, vær snill og besvar spørsmålet nedenfor:
* Hva er 10 pluss 15?  
Acepto la cláusula de consentimiento para el tratamiento de datos personales.

Todos los datos facilitados por usted a través de este formulario serán tratados con estricta confidencialidad. En virtud de la Ley Orgánica15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que todos los datos que usted nos facilita serán incluidos en un fichero titularidad de Clínica Dental Noruega S.L. para su tratamiento con la finalidad de Prestarle servicios y para mantenerle informado de las novedades relacionadas con la compañía. Usted podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose por escrito a Clínica Dental Noruega S.L, Avda. Clemente Díaz Ruiz 4, 29640 Fuengirola.


Ring eller kom inn til oss:

Det er Jessica, Elsa eller Sofia som besvarer telefonen om du ringer. Telefonnummeret er: +34 952 47 68 80

Tannbehandling cuidado tratamiento dental care treatment tandvård tandbehandling Benalmadena Torremolinos Malaga

Fra venstre: Sofia, Elsa og Jessica.

Om du befinner deg i Fuengirola kan du selvfølgelig også komme innom når du er i nærheten. Adressen vår er:

Clinica Dental Noruega
Avenida Clemente Diaz Ruiz, 4
Edifico Tres Coronas
29640 Fuengirola
Spania

Teksten til venstre på spansk må vi ha på denne siden. Kort sagt står det at vi har en database hvor vi samler opplysningene du gir ved å fylle ut skjemaet til venstre. Disse opplysningene er konfidensielle og vi lagrer dem i henhold til reglene for slik datainnsamling. Du har rett til å be om disse opplysningene, dersom du ønsker det.