Et klassisk turistmål for skandinaver.

tannlege dentista dentist tandläkare tandlæge Benalmadena Torremolinos Malaga

Skandinaver har fløjet på charterrejse til Malaga siden de tidlige 1960'ere. Meget har dog ændret sig siden da. Nu er alle de små kystbyer vokset sammen til én lang sammenhængende bebyggelse langs kysten. Steder, som allerede for halvtreds år siden begyndte at blive kendte i Danmark, såsom Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas og Marbella, er stort set én stor by.

Vi kan ikke længere tilbyde urørte strande, men vi kan tilbyde meget andet. Først og fremmest har vi Europas mest behagelige klima med masser af sol og varme, så godt som hele året rundt. Vi har også et meget stort antal golfbaner og et forlystelsesliv ud over det sædvanlige. Som turiststed har Costa del Sol taget sig sammen efter det første charterboom i 1970'erne. En stor lokalbefolkning har også gjort, at kravene til restauranter, barer, cafeer, forlystelsesliv og servicen i al almindelighed er steget.

Turismen er stadig den førende industri, så der er meget at give sig til. Klassiske turistmål i omegnen er Granada med Alhambra, Sevilla, Cordoba og Gibraltar. Marokko ligger på den anden side af strædet og er en helt anden verden. Er du interesseret i dyreparker, har vi flere af disse. Foretrækker du forlystelsesparker, har vi også flere af disse, først og fremmest vandforlystelsesparker.


By Per Hvid-Hansen

webmaster: per@hvidhansen.com

Besøg din skandinaviske tandlæge på ferien

Hvorfor kombinere ferien med et tandlægebesøg? Ja, vi kan i hvert fald konstatere, at flere vælger at gøre det. De vigtigste grunde plejer at være:
1. Lavere pris end i Danmark.
2. Meget kortere ventetider end i Danmark
3. Let tilgængeligt på ferien.

Ofte er priserne her hos os billigere end i hjemlandet. Hjemme har man ofte større problemer med at tage fri fra arbejde og andre aktiviteter i hverdagen. Det at tage på ferie og koble af på stranden med sol og badning kan let kombineres med et tandlægebesøg, så man kan rejse hjem med en flot kulør, udhvilet krop og et friskere smil

Hvad gør jeg?

Den første kontakt med os tages lettest via telefon eller e-mail, så du kan snakke med en af vores tandlæger og få en mere udførlig forklaring. Når besøget er fastlagt, planlægger vi det således at vi er sikre på, at behandlingen kan gøres færdig inden din hjemrejse. Hvis du allerede har et prisoverslag fra dit hjemland med detaljeret beskrivelse af hvad der skal gøres, er det lettere for os at give dig en pris, du kan sammenligne med. Ingen behandling påbegyndes, før du har fået et skriftligt tilbud. Det er meget vigtigt for os, at du som patient har fuld indsigt i priser og arbejdsgang inden behandlingen starter.

Vores naturlige område for patienter er kommunerne Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas og Marbella.