Et klassisk turistmål for skandinaver.

tannlege dentista dentist tandläkare tandlæge Benalmadena Torremolinos Malaga

Skandinaver har reist på chartertur til Malaga siden tidlig på 60-tallet. Men mye har endret seg siden den gang. Nå har alle de små kystbyene vokst sammen til en lang, sammenhengende bebyggelse langs kysten. Steder som allerede for femti år siden begynte å bli velkjente i Norge, som Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas og Marbella, er stort sett ett tettsted nå.

Vi kan ikke lenger tilby uberørte strender, men vi kan tilby mye annet. Først og fremst har vi Europas mest behagelige klima, med mye sol og varme stort sett hele året. Vi har også et stort antall golfbaner, og underholdningsmuligheter utenom det vanlige. Som turistmål har Costa del Sol beveget seg opp i verden siden den første charterboomen på 70-tallet. En stor lokalbefolkning har også gjort at kravene på restauranter, barer, caféer, underholdningsmuligheter og generell service har blitt høyere.

Turistnæringen er fortsatt den fremste industrien, så her finnes det mye å gjøre på. Klassiske turistmål i nærheten er Granada med Alhambra, Sevilla, Cordoba og Gibraltar. Marokko ligger tvers over sundet og er en helt annen verden. Om du liker dyreparker, har vi flere av dem. Om fornøyelsesparker er mer din stil, har vi også flere av disse, da først og fremst vannparker.


By Per Hvid-Hansen

webmaster: per@hvidhansen.com

Besøk din norske tannlege mens du er på ferie

Hvorfor kombinere ferien din med et besøk hos tannlegen? Ja, vi kan slå fast at stadig flere velger å gjøre dette. Hovedårsakene pleier å være:
1. Lavere priser enn i Norge.
2. Mye kortere ventetider enn i Norge
3. Lett tilgjengelig i løpet av ferien.

Ofte er prisene her hos oss lavere enn i hjemlandet. Andre benytter sjansen når de allikevel skal hilse på slekt og venner. Hjemme har man ofte større problemer med å ta fri fra jobb og andre gjøremål i hverdagen. Å ta ferie og slappe av på stranden med sol og bading kan lett kombineres med noen tannlegebesøk, og deretter kan man reise hjem med flott brunfarge, uthvilt kropp og et sunnere smil.

Hva gjør jeg?

Den første kontakten med oss tas lettest via telefon eller e-mail der du kan snakke med en av våre tannleger for en mer utførlig forklaring. Når besøket er bestemt informerer vi tannteknikeren vår slik at vi er garantert at jobben blir ferdig i god til hjemreisen din. Dersom du allerede har et ferdig kostnadsoverslag fra hjemlandet ditt som kan gi en tydeligere beskrivelse av hva som trengs å gjøres, er det lettere for oss å gi en pris som du kan sammenlikne. Ingen behandling påbegynnes uten at du har fått et skriftligt kostnadsoverslag. Vi anser det som veldig viktig at du som pasient har full innsikt i priser og arbeidsgang innen behandlingsstart.

Vårt naturlige nedslagsfelt for pasienter er kommunene Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas og Marbella.