Hinnat ja kustannusarvio!

hinnat halpa halvalla hammaslaakari

Jotta voimme antaa teille kustannusarvion hammashoidostanne, on erityisen tärkeää, että varaatte ajan hammaslääkärillemme  suun ja hampaiston perusteellista tutkimusta ja röntgekuvausta varten.  Tämän jälkeen hammaslääkäri selittää teille eri hoitovaihtoehdot  ja antaa teille kirjallisen kustannusarvion.

Yleisesti ottaen hintamme ovat halvemmat kuin Pohjoismaissa. Eroa voi olla suurimmillaan jopa 40%. Jos kuulutte Suomen sairausvakuutuksen piiriin, teillä on oikeus hammashoidon Kela-korvauksiin. Hammaslääkäriltä saatte Kelan kaavakkeen, jolla haette korvauksia Suomesta


Laatua ja turvallisuutta.

hammashoito-halpa-halvalla-hinnat-hammasltäktätäri

Vastaanotollamme käytettävät materiaalit ja laitteet ovat turvallisia ja korkeatasoisia. Hammaslääkäriasemamme on moderni ja meillä on kaikki tarvittavat laitteet, joita tarvitaan laadukkaassa hammashoidossa. Hinta-laatusuhde on meillä kohdallaan, mikä tarkoittaa sitä, ettemme ole halvin, mutta emme myöskään kallein hammaslääkäriasema. Kunnioitamme annettuja kustannusarvioita ja jos jotain yllättäviä muutoksia tulee hoidon aikana kustannuksiin, ilmoitamme niistä välittömästi ennen kuin jatkamme hoitoa. Annamme myös hoidolle takuun, koska meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja palaavat vastaanotollemme.


By Catharina Hvid-Hansen