Skandinavisk tandlæge i Spanien giver billig tandpleje sammenlignet med danske priser!

pris priser precio precios price prices

Vores priser ligger 20-40 % under de danske priser for samme behandling, selvom vi ikke er en lavprisklinik i Spanien. Behandlingsmetoder, udstyr, materiale og uddannelse svarer til det samme som i Danmark. Den eneste forskel er prisen og hvor hurtigt du kan komme til din tandlæge. Vi har sammenlignet priserne på at gå til tandlæge i de skandinaviske lande med vores priser. Hvis du vil have mere præcis information, er du velkommen i klinikken for at sammenligne med de prislister, vi har lavet for alle de skandinaviske lande.

Tandlæge Foreningens priser (Honorartebeller).

Vi har sammenlignet vores priser med Tandlæge Foreningens priser på tandlægeydelser med tilskud og erfaret, at vores priser afgjort er billigere end denne referenceprisliste. Dette link fører til Tandlæge Foreningens honorartabeller.

Du skal huske på, at der er fri prisfastsættelse på tandpleje i både Danmark og Spanien, så priserne varierer fra klinik til klinik. Bed derfor altid om et skriftligt prisoverslag, inden du påbegynder en omfattende behandling. Tandlægens diagnose og behandlingsforslag påvirker naturligvis prisen på tandplejen.

Hvorfor er vi billigere?

Ja, det er helt sikkert et berettiget spørgsmål. Det skyldes først og fremmest to ting; dels er omkostningerne i forhold til at drive forretning i Spanien lavere end i Danmark. Men konkurrencen er også hårdere her end i Danmark. De lokale patienter er naturligvis vores primære målgruppe, og de sammenligner vores priser med andre klinikker i nærheden.Prissammenligning med danske priser.

Her giver vi dig tre eksempler, så du kan se forskellen mellem priser i Danmark og hos os:

priser-precio-price-tannlege-dentista-dentist-tandläkare-tandlæge

1. Årlig kontrol.

På en enkelt undersøgelse med røntgenbilleder og tandrensning sparer du ca. det, der svarer til prisen på en billig flybillet (enkeltrejse) Malaga-Skandinavien (eller Skandinavien-Malaga afhængig af hvor du befinder dig). Det er således ca. 40-50 € billigere end i Danmark.

2. Tandblegning

priser precios price priser tannbehandling cuidado dental care tandvård tandbehandling

På en tandblegning sparer du tilsvarende prisen på en flybillet tur/retur til Skandinavien (eller til Malaga hvis du er i Skandinavien) med lavprisfly og eventuelt også prisen på taxaturen til lufthavnen. Her taler vi om en besparelse på cirka 100-200€.

3. Rodfyldning og krone.

For en rodfyldning og krone sparer du tilsvarende prisen på to flybilletter tur/retur til Skandinavien med lavprisfly og fire taxature til og fra lufthavnen, eller en almindelig billet til fuld pris tur/retur til Skandinavien. Forskellen i pris i forhold til Danmark er altså ca. 400-500€.

Konklusion.

Hvis du bor i Spanien, kan det finansiere hele rejsen, hvis du går til tandlægen INDEN du rejser til Skandinavien. Hvis du bor i Skandinavien, kan du finansiere en uges golf- eller solferie i Spanien, hvis du vælger at få lavet mellemstore eller store tandlægebehandlinger her.


By Catharina Hvid-Hansen