Norjalais- suomalainen hammaslääkäriasema Fuengirolassa Espanjassa

Fuengirola Mijas Fuengirolassa Espanja

Clínica Dental Noruega on Fuengirolan keskustassa sijaitseva moderni hammaslääkäriasema. Fuengirola ja sen naapurikunta Mijas muodostavat yhdessä Etelä-Espanjassa, Aurinkorannikolla, alueen, jossa asuu paljon pohjoismaalaisia.

Meidän suomalainen-norjalainen hammaslääkäriasemamme sijaitsee rauhallisella alueella Fuengirolan keskustassa, klassisella, espanjalaisella, appelsiinipuiden ympäröimällä sisäpihalla.

Jos tulet ennen sovittua aikaa, voit odottaa joko odotushuoneessa tai ulkona rauhallisella sisäpihalla.

Moderni laitteisto

röntgentutkimus hammaslääkäriasema keskustassa clinica dental

Röntgentutkimus on olennainen osa hammashoitoa.  Vastaanotollamme on käytössä digitaaliröntgen, joka on erittäin helppokäyttöinen ja jonka sädeannokset ovat hyvin matalat. Voimme ottaa hampaista yksittäisiä kuvia tai kuvata yhdellä kertaa koko hampaisto sekä leukaluut (Hampaiston ja leuan panoraamatomografia). Erityisesti implanttihoidoissa panoraamatomografia on välttämätöntä. Röntgenkuvista voimme diagnostisoida karieksen ja hampaiden juuritulehdusten lisäksi leukaluiden, leukanivelten sekä poskiontelojen sairauksia.

Hammaslääkäriasema, jonne liikuntarajoitteisilla on esteetön pääsy.

fuengirola mijas keskustassa aurinkorannikolla costa del sol

Liikuntarajoitteisilla on esteetön pääsy vastaanotollemme. Kynnykset tai kapeat ovet eivät vaikeuta liikkumista vastaanoton tiloissa. Vastaanottomme sijaitsee katutasossa. Ympäröivällä pihallakaan ei ole mitään häiritseviä esteitä.

Jos tulette pyörätuolilla, niin käyttäkää Edificio Tres Coronaksen Avenida Clemente Diaz Ruizin puoleista sisäänkäyntiä. Siellä olevassa portissa ei ole kynnystä.

Kieli

Niin potilaalle kuin hammaslääkärillekin on tärkeää, ettei kommunikaatiossa ilmene ongelmia. Täällä Espanjan Aurinkorannikolla, Costa de Solilla, on paljon eri kansalaisuuksia ja eri kieltä puhuvia ihmisiä. Tämän takia henkilökuntamme on erittäin kielitaitoista.

Puhumme pohjoismaalaisia kieliä, englantia ja espanjaa.
By Per Hvid-Hansen

webmaster: per@hvidhansen.com