Skandinavisk tandlægeklinik i Fuengirola Spanien.

Fuengirola Mijas Spania Espańa Spain Spanien

Clinica Dental Noruega er en moderne tandlægeklinik midt i Fuengirola, en kommune som er vokset sammen med Mijas og som tilsammen udgør centrum for den skandinaviske koloni på Solkysten, Costa del Sol, i Spanien.

Vores skandinaviske tandlegeklinikk ligger i et roligt område midt i centrum, omgivet af appelsintræer i en klassisk, spansk baggård.

Kommer du før aftalt tid, kan du vælge imellem at sidde i venteværelset eller ude i den stille gård.

Moderne udstyr.

röntgen tannlegeklinikk clinica dental clinic tandläkarklinik tandlęgeklinik

Moderne odontologisk diagnostisering baseres på røntgen. På vores klinik har vi digital røntgen som gør behandlingen enklere og mindsker strålingen for dig som patient. Billederne tages enten som enkeltbilleder af tænderne eller som et stort oversigtsbillede, som viser alle tænder og hele kæbebenet samtidigt. Ved hjælp af dette OPG-billede (ortopantomogram) kan man udover at diagnostisere alle tænder og tandrødder, også opdage sygdomme i kæbebenet, kæbeled og bihuler. OPG-billedet er også centralt ved al implantatbehandling.

Handicapvenlig tandlægeklinik.

fuengirola mijas solkysten costa del sol solkusten

Vores tandlægeklinik er handicapvenlig, således at dig, der er bevægelseshæmmet, ikke har nogen problemer med at besøge os. Der findes ingen tærskler eller smalle døre, som gør det vanskeligt at komme frem. Klinikken ligger i gadeplan og i baggården er der heller ikke nogen generende forhindringer.

Hvis du kommer i kørestol er det nemmest at komme ind ad indgangen til Edificio Tres Coronas, som ligger ud til Avenida Clemente Diaz Ruiz. Der er der ingen dørtærskel.

Sprog.

Både som patient og som tandlæge er det vigtigt, at man føler sig sikker på det sprog, der bliver talt. Her på Solkysten (Costa del Sol) bor der mennesker med mange forskellige nationaliteter og sprog. Derfor sørger vi for, at vores personale behersker så mange sprog som muligt, så du kan føle dig hjemme.

Vi behersker de skandinaviska sprog, spansk og engelsk.


By Per Hvid-Hansen

webmaster: per@hvidhansen.com