Norsk Svensk Tandläkarklinik i Fuengirola Spanien

Fuengirola Mijas Spania España Spain Spanien

Clínica Dental Noruega är en modern tandläkarklinik mitt i Fuengirola, en komun som växt samman med Mijas och som tillsammans utgör navet för den skandinaviska kolonin på Solkusten i södra Spanien.

Vår svensk norska tandläkarklinik ligger i ett rofyllt område mitt i centrum av Fuengirola, omgivet av apelsinträd i en klassisk spansk innegård.

Om du kommer före avtalad tid, kan du välja mellan att sitta i väntrummet eller ute på den rofyllda gården.

Modern utrustning

röntgen tannlegeklinikk clinica dental clinic tandläkarklinik tandlægeklinik

Ett måste vid all tandläkardiagnostik är röntgen. På vår klinik använder vi digital röntgen vilket gör behandlingen enklare och minskar stråldosen för dig som patient. Bilderna tas antingen som enskilda bilder över enstaka tänder eller som en stor översiktsbild som visar alla tänder och hela käkbenet samtidigt. Med hjälp av denna OPG-bild (ortopantomogram) kan man förutom att diagnostisera alla tänder och deras rötter även upptäcka sjukdomar i käkbenet, käkleder och bihålor. Denna storbildsröntgen är även ett måste vid all implantat behandling.

En tandläkarklink som är fullt ut handikappanpassad.

fuengirola mijas solkysten costa del sol solkusten

Vår klinik är handikappanpassad så att du som är rörelsehindrad inte skall ha några som helst problem att besöka oss. Det finns inga trösklar eller smala dörrar som gör det svårt att komma fram. Kliniken ligger på bottenplan och ute på gården finns inte heller några irriterande hinder.

Om du kommer i rullstol är det oftast enklast att komma in från den entré grinden till Edificio Tres Coronas som ligger längs Avenida Clemente Diaz Ruiz. Där finns det ingen tröskel vid grinden.

Språk

Både som patient och som tandläkare är det viktigt att du i kommunikationen känner dig säker på språket. Här på spanska Solkusten, Costa del Sol, finns människor med många olika nationaliteter och med olika modersmål. Därför är vi måna om att all personal behärskar så många språk som möjligt, så att du kan känna dig som hemma.

Vi täcker de skandinaviska språken, spanska och engelska.

By Per Hvid-Hansen

webmaster: per@hvidhansen.com