Norsk Svensk Tannlegeklinikk på Costa del Sol

Fuengirola Mijas Spania España Spain Spanien

Clinica Dental Noruega er en moderne tannklinikk midt i Fuengirola, en kommune som har vokst sammen med Mijas, hvor disse to nå sammen danner knutepunktet for den skandinaviske kolonien på solkysten i Sør-Spania.

Vår norsk svenske tannlegeklinikk ligger i et rolig område mitt i sentrum av Fuengirola, omgitt av appelsintrær i en klassisk, spansk bakgård.

Kommer du før avtalt tid, kan du velge mellom å sitte i venterommet eller ute i den stille bakgården.

Modern utstyr.

röntgen tannlegeklinikk clinica dental clinic tandläkarklinik tandlægeklinik

Moderne odontologisk diagnostikk er avhengig av røntgen. På vår klinikk har vi digital røntgen som gjør behandlingen enklare og minsker stråledosen for deg som pasient. Bildene tas enten som enkeltbilder av tennene eller som et stort oversiktsbilde som viser alle tenner og hele kjevebenet samtidig. Ved hjelp av dette OPG-bilde (ortopantomogram) kan man i tillegg til å diagnostisere alle tenner og tannrøtter, også oppdage sykdommer i kjevebenet, kjeveledd och bihuler. OPG-bilde er også sentralt ved all implantologi behandling.

Handikaptilpasset Tannlegeklinikk.

fuengirola mijas solkysten costa del sol solkusten

Vår klinikk er handikaptilpasset slik at du som er bevegelseshemmet ikke skal ha noen problemer med å besøke oss. Det finnes ingen terskler eller smale dører som gjør det vanskelig å komma frem. Klinikken ligger på gateplan og ute i bakgården er det heller ikke noen irriterende hinder.

Hvis du kommer i rullestol er det oftast enklest å komme inn fra inngangsporten til Edificio Tres Coronas som ligger langs Avenida Clemente Diaz Ruiz. Der er det ingen terskel ved porten.

Språk

Både som pasient og som tannlege er det viktig att du i kommunikasjonen kjenner deg sikker på språket. Her på Solkysten (Costa del Sol) finnes mennesker med mange forskjellige nasjonaliteter og med forskjellige språk. Derfor er vi nøye med at allt personal behersker så mange språk som mulig, slik at du kan føle deg som hjemme.

By Per Hvid-Hansen

webmaster: per@hvidhansen.com